🍂🍁 As the seasons change, so do we! 🍁🍂

De hele herfst hebben we een hele bijzondere Herfstdeal by Blooming Blends. Een onwijs mooie aanbieding die de start van jouw olieavontuur nog veel specialer maakt.

Kies ervoor om nu voor €26 extra een speciale herfstmand cadeau te krijgen bij jouw starterbundle*. De mand heeft een waarde van ruim €75 en zit bomvol mooie items, allemaal exclusief van Blooming Blends, speciaal door mij uitgezocht voor jou!

Waag jij de sprong en kies je ervoor om gezelligheid en welzijn in huis te halen, wacht dan niet te lang en bestel gauw jouw starterbundle met speciale herfstmand! 🍂

 

Heel veel liefs,

Marjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*besluit je de kit in termijnen te betalen, dan betaal je €38 euro voor de mand.

Het is heel belangrijk dat als je eenmaal besluit dat je ook het olieavontuur in wilt springen, je goed nadenkt bij wie je je aanmeldt en de starterkit aanschaft. Diegene wordt namelijk jouw begeleider. Begeleiden kan op veel verschillende manieren. Ik steek hier enorm veel energie en tijd in omdat ik dit stukje het belangrijkste vind van alles! Je kunt wel een starter bundle aanschaffen, maar als je niet weet wat je er allemaal mee kunt, zullen de oliën dicht blijven en belandt de bundle misschien wel in de kast. Dit is absoluut niet de bedoeling! Door ze te gaan gebruiken, krijg je steeds meer positieve ervaringen en dat smaakt natuurlijk altijd weer naar meer!

Wanneer je bij BLOOMING BLENDS de Starter Bundle koopt, word jij een echte 🌸BLOOMER🌸 en sta ik meteen voor je klaar om je te begeleiden, onderwijzen en te ondersteunen. Je mag exclusief lid worden van onze Facebook-groep, je krijgt een welkomstpakketje t.w.v. 25 euro(!) waarin ook mijn zelfgeschreven OLIEGUIDE zit van maar liefst 52 pagina’s en je mag deelnemen aan onze workshops alleen voor BLOOMERS🌸🌸

 

Let op! Er is iedere maand maar ruimte om 30 nieuwe Bloomers te verwelkomen, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van jouw plekje! Dit is de laatste maand waarin je de Starterbundle voor €184 kunt aanschaffen, vanaf december gaat de prijs omhoog naar €199.

Start jouw olie avontuur hier!

 

Het welkomstpakketje bevat de Blooming Blends Olieguide, twee rollers, een snifflestick, een dropperbottle en een kortingsvoucher voor de Blooming Blends webshop. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten, hechte en warme Facebook Community, waar dagelijks ruim 1000 Bloomers voor je klaarstaan met raad en daad.

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in onze warme Blooming Blends Community,

Blooming Blessings,

Marjon 🌸

Yes, ik wil de Starter BundleIk ontvang graag de gratis infoguide

Webshop

Vind hier de mooiste en meest stijlvolle producten voor je essentiële oliën.

Blogs

Vind hier alle blogs voor heel veel inspiratie en ideeën.

Platform

Een plek om je uren te verdwalen en alles te lezen over de oliën.

Nieuwe Producten

Olie ervaringen van onze members

Blooming Blends by MAMA to the max

De starterkit van Young Living veranderde voor mij, Marjon van MAMA to the max, mijn hele leven. Deze ervaring wil ik delen met andere vrouwen en daarom startte ik Blooming Blends. Een platform voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het gebruik van de essentiële oliën, hoe ze je kunnen ondersteunen en hoe je geweldige resultaten kunt bereiken. In de video hiernaast laat ik zien wat je kunt verwachten van de starterkit. Op de site vind je verder meer informatie over de oliën, persoonlijke blogs en natuurlijk onze webshop: