Join the Blooming Blends Community

Het is heel belangrijk dat als je eenmaal besluit dat je ook het olieavontuur in wilt springen, je goed nadenkt bij wie je je aanmeldt en de starterkit aanschaft. Diegene wordt namelijk je begeleider. Begeleiden kan op veel verschillende manieren. Ik steek hier enorm veel energie en tijd in omdat ik dit stukje het belangrijkste vind van alles! Je kunt wel een starterkit aanschaffen, maar als je niet weet je niet weet wat je er allemaal mee kunt, zullen de oliën dicht blijven en beland de kit misschien wel in de kast. Dit is absoluut niet de bedoeling! Door ze te gaan gebruiken krijg je  steeds meer positieve ervaringen en dat smaakt natuurlijk altijd weer naar meer!

Wanneer je bij BLOOMING BLENDS de starterkit koopt, word jij een echte 🌸BLOOMER🌸 en sta ik meteen voor je klaar om je te begeleiden, onderwijzen en te ondersteunen. Je mag exclusief lid worden van onze Facebook-groep, je krijgt een welkomstpakkertje t.w.v. 25 euro(!) waarin ook mijn zelfgeschreven OLIEGUIDE zit van maar liefst 52 pagina’s én je mag deelnemen aan onze workshops alleen voor BLOOMERS🌸🌸 

Summerdeal in juli en augustus

Deze zomer pakken we goed uit bij Blooming Blends. Als je in juli en augustus besluit ervoor te gaan, krijg je van mij een ticket t.w.v. 30 euro voor de STARTERKIT workshop die we ieder kwartaal geven! Daar leer je alles over Young Living en het gebruik van de oliën uit de  starterkit. 

Wil je nog een keer alles lezen over de starterkit, dat kan hier.

Ik wil de summerdeal!

Bekijk onze producten