Hét hete vervolg op Hot Summer Night deel 1 🔥
“Ik was er lustig op los aan het schieten in de badkamer toen uit het niets Matteo achter me stond en een arm om mij heen sloeg. Mijn hart sloeg over.”

 

“Met zijn heerlijke gespierde arm stevig om mij heen geklemd wees hij naar een element dat in een van de badkamer muren verwerkt was. “Zie je dat? Dat is een element uit mijn ouderlijk huis in Argentinië.” Het was één van de weinige herinneringen aan een leven dat niks te vergelijken was met het leven wat hij nu leidde. Hij liet er niet veel over los maar het was duidelijk dat dit iets met hem deed. Ondertussen deed zijn arm om mijn nek ook een hoop met mij. Als ik op een fiets had moeten stappen dan was ik er zo vanaf gegleden. Deze man had bijzonder aangenaam effect op me, iets wat ik nooit eerder op deze manier ervaren had.”

 

“Ergens voelde het heel verkeerd deze gevoelens van lust en verlangen te hebben aangezien ik in een relatie met Don zat, anderzijds genoot ik van élke minuut aandacht die Matteo aan mij gaf. Ik schoot nog enkele foto’s van de badkamer en verplaatste me daarna naar de master bedroom. Met mijn vertrek uit de badkamer konden we beiden even afkoelen. Hij onder de stralen van een koude douche en ik achter een gesloten slaapkamer deur al wapperend met mijn handen terwijl ik ademhalingsoefeningen deed om mijn hartslag onder controle te krijgen. About Matteo’s bedroom. Ik quote Stefanie even nadat ze de foto’s van deze slaapkamer zag in Parels in het buitenland. ‘Als Doornroosje in deze slaapkamer had liggen slapen dan was ze helemaal uitgeflipt op de prins die het in z’n botte hersenen haalde haar wakker te kussen en ze op die manier weer verplicht was deel te nemen aan het leven buiten deze slaapkamer.” De meiden lachen, dit klinkt ook écht als Stephanie.

 

“Matteo’s bed was groot en was opgedekt met satijn en linnen beddengoed. Er lagen kussens in nude kleuren met verschillende texturen. Om het bed heen stond een houten frame met daaromheen gewikkeld witte linnen lakens. Very Bali vibes maar perfect afgestemd op de Santorini setting. Er waren openslaande deuren naar een prachtig balkon met uitzicht over de zee. Er hing erotisch getinte artwork aan de muren en er was een open verbinding naar een walk in closet. De hoogpolige tapijten waren zo zacht als baby billetjes zonder luieruitslag. Het is te veel om op te noemen maar deze kamer ademde rust. Ik begon met het schieten van de luxueuze walk in closet die even strak was als Matteo’s kaak lijn. Alles in deze “kast” hing op kleur. Als ik maar al 10% had van de structuur in deze closet dan was ik een tevreden mens. In de walk-in closet stond tevens een kleine lounge set mét minibar. Eerlijk: naar onze klein momentje op de badkamer kon ik wel een drankje gebruiken!’

 

“Helemaal opgaand in het schieten van het perfecte walk in closet plaatje word ik abrupt uit mijn concentratie gehaald als er redelijk hard “Nice & slow” van Usher door de slaapkamer speakers klinkt. Een beetje verschrikt draai ik me om om vervolgens in Matteo’s grote donkerbruine ogen te staren terwijl hij enkel met een handdoek om zijn middel voor me staat. Mijn adem stokte…” Sara, Stefanie en Kim geven een gil. Ze hebben echt geen idee wat zich in Santorini heeft afgespeeld.

 

“Voor mijn gevoel keken we eerst minimaal twee minuten in elkaars ogen voor dat hij zijn grote handen om mijn nek plaatste en me naar zich toe trok. De druppels van zijn natte haren rolde langs m’n borsten naar beneden terwijl ik zijn hete adem in m’n nek voelde. Het gaf me kippenvel over mijn hele lichaam… Matteo tilde me op terwijl ik zijn gezicht naar me toe trok en hem zoende. Zijn enthousiasme was duidelijk voelbaar vanonder zijn handdoek vandaan..

 

“Met mijn benen rondom z’n middel geklemd en mijn handen op zijn gezicht legde hij me op mijn rug neer in zijn prachtige bed. Matteo’s geur en de warmte van zijn lichaam op het mijne maakte me helemaal gek .. Langzaam trok hij de strik open van mijn topje waardoor m’n borsten bloot kwamen te liggen.. Toen pakte hij een fles met olie die hij langzaam in zijn handen liet druppelen. Er kwam een heerlijk warme bloemige geur vrij die al mijn zintuigen prikkelde. Vanuit mijn nek liet hij zijn geoliede handen langzaam naar beneden over mijn borsten glijden en begon deze zachtjes te masseren. Terwijl ik van genot mijn hoofd naar rechts draaide ving ik een glimp op van het flesje dat “sensation” massage olie heette. Lachend bracht ik uit: Sensation for sure!”

 

“Matteo’s handen begonnen mijn borsten steviger te masseren terwijl hij mijn tepels bespeelde met z’n tong, zo nu en dan kon hij het niet laten er zachtjes in te bijten.. Langzaam liet ik mijn voet langs zijn buik naar beneden glijden en begon te spelen met de rand van zijn handdoek. Waar de handdoek eerst strak gewikkeld zat om zijn middel bemerkte ik dat ik steeds meer speling kreeg. Matteo lachte terwijl ik met twee voeten de knoop losmaakte en de handdoek van zijn heerlijk gebruinde lichaam viel. Wat ik zag overtrof mijn stoutste gedachten sinds onze eerste ontmoeting bij de rozenstruik..”

 

“Mijn oog viel als eerst op de mooie grote aders die vanuit de onderkant van zijn buik naar zijn perfect getrimde schaamstreek liepen. Ik hoefde mijn ogen niet ver af te laten glijden om een glimp op te kunnen vangen van Matteo’s harde penis die te groot was om met maar één te bewerken, zouden mijn handen erom heen passen vroeg ik mezelf voor een momentje af…Ik zou nog even geduld moeten hebben want voorlopig was hij nog niet klaar met met me.. Vanaf mijn borsten zakte Matteo langzaam via mijn buik naar beneden waar hij me ontdeed van mijn broek. Ik weet nog dat ik om me heen keek en dacht: hier lig je dan Emily in een prachtig bed in Santorini in énkel een wit kanten slipje met één van de mooiste mannen die je ooit gezien hebt. Zou die vlinder magische krachten bezeten hebben?”

 

“Met twee handen spreidt Matteo mijn benen wijd open en voel ik zijn hete adem tussen mijn benen terwijl zijn tong langs de zijkanten van mijn slipje glijdt. Dan word ook het laatste stukje stof van mijn lichaam verwijderd en kan ik niks anders doen dan me overgeven aan een man die ik tot twee uur daarvoor nog nooit gezien had.. Matteo’s hoofd verdwijnt tussen mijn benen terwijl ik de sensatie van zijn warme en geoefende tong mag ervaren. Deze man gaf me vlinders in mijn poes en ik genoot van elk moment wat me met hem gegeven was. Ik wilde niet dat dit stopte, sterker nog: ik wou meer..Met mijn handen ging ik door zijn natte haren waarna ik zijn hoofd langzaam omhoog trok en hem verzocht me te neuken. Matteo lachte terwijl hij omhoog kwam … Hij boog zijn grote lichaam over me heen en ik voelde een 20 centimeter aan heerlijkheid plagend tussen mijn benen op en neer gaan.. Voor een moment dacht ik dat ik gek werd tot zijn natte mond de mijne raakte hij mijn armen krachtig achter mijn hoofd legde er een sensationeel gevoel tussen mijn benen plaatsvond.”

 

“Zijn bewegingen, zijn ritme, onze geluiden van genot. Als er een hemel bestond dan was dit het! Zonder enige moeite gooit Matteo me in één beweging van mijn rug op mijn buik waar hij mijn heupen naar zich toe trok en mn benen spreidde. Mijn lange blonde haren wikkelde hij om een hand terwijl hij mijn hoofd naar achter trok, zijn andere hand plaatste hij stevig rondom mijn heup. Ik voel hem diep in en uit me glijden. Deze man begreep precies hoe ik aangepakt wilde worden. Met al zijn dominantie drukt hij mijn heupen stevig in het matras en trekt me aan mijn enkels naar de onderkant van het bed waar hij me terug op mijn rug draait en mijn benen in zijn nek gooit.”

 

“Mijn benen bedekten het midden van zijn lichaam maar langs mijn benen door zag ik alles wat ik wilde zien. Zijn brede schouders, de ritmische stoten vanuit zijn heupen en de hardheid van z’n bovenbenen. Ik zag aan alles dat Matteo probeerde deze heerlijkheid zolang mogelijk door te trekken maar hij het er moeilijk mee had. Hij was klaar om te komen maar dat ging hij niet laten gebeuren. Met twee handen greep hij mijn enkels achter z’n hoofd vandaan en trok mijn heupen naar het uiterste randje van het bed. Zittend op zijn knieën stortte hij zich weer volledig op mijn plezier en mocht ik z’n warme ritmische tong nogmaals ervaren tussen mijn benen. Toen er twee vingers op hetzelfde ritme naar binnen gleden gaf ik mezelf nog zo’n 15 seconden voor er een geweldig vuurwerk zou ontstaan wilde het niet dat.. In mijn hoofd het deuntje van de Carnaval Festival attractie in de Efteling begint te spelen. Tu tu tu tu tu tu tu tu tuduh”

 

“Mijn hoofd raakte volledig in de stress maar alsof Matteo het aanvoelde veranderde zijn ritmische tong spel in het zachtjes aanzuigen van mijn clit zoals alleen een satisfyer pro dat kan. Het werd een geweldig slotstuk met strijkorkest én vuurwerk als toetje. Met een grote grijns op zijn gezicht gooide Matteo me over zijn heerlijke stevige schouder heen en liep richting badkamer. Op de badkamer draaide hij de regenval douche aan en zette me daar stevig tegen de muur aan. Dit werd zijn slotstuk en ik was maar al te bereidwillig hier mijn bijdrage aan te leveren.”

 

“Het warme water kletterde over mijn rug terwijl de frisse geur van dennennaalden mijn neus prikkelde. Ik voelde elk stukje van Matteo, iets wat ik niet in woorden kan uitdrukken maar wat zo ontzettend fijn was. Terwijl hij mijn rechterarm boven mijn hoofd strekte en tegen de muur plaatste verstrengelde hij zijn vingers in de mijne, zijn andere hand greep mijn borst stevig vast. En toen kwam de ontlading. Het geluid van puur genot en plezier in mijn oren. Dit keer stond de grijns op mijn gezicht…”

 

“Jezus Emily dit kan ook echt alleen maar jou overkomen! Wat gebeurde erna? Je bent dus gewoon vreemdgegaan toen je met Don samen was! Heb je Matteo ooit nog gesproken? Was het ongemakkelijk erna? Heb je het uitgemaakt met Don omdat hij niet kon tippen aan Matteo of?” De meiden hebben duizenden vragen, dus ik vertel verder.

 

“Matteo en ik hebben nog wat gepraat na onze kleine rendez-vous en ik heb de fotoshoot afgemaakt alsof er niks gebeurd was. We wisselden nummers uit onder het mom van: als we ooit bij elkaar in de buurt zijn dan laten we dat aan elkaar weten. Ik heb hem niet over Don verteld omdat het tussen mij en hem maar een fling was. Pure lust. Daarnaast bekroop me toch een gevoel van schuld tegenover Don maar ik wilde Matteo ook niet het idee geven dat wat wij voor een moment hadden niet fijn was. Eenmaal thuis aangekomen kon ik Don simpelweg niet meer onder ogen komen. Ik werd misselijk van mezelf. Don en ik zijn altijd super duidelijk naar elkaar geweest. Vreemdgaan is een no go! Ik wist dat hoe hard ik ook mijn best zou doen als ik hem de waarheid zou vertellen, ik dit nooit meer goed kreeg. Ik wist ook dat ik niet met dit schuldgevoel kon leven en het er uiteindelijk uit zou komen na een paar wijntjes te veel. Het voelde alsof ik geen andere keuze had het uit te maken met Don.”

 

“En daar kwam John een klein jaar later en krijg ik precies dat terug wat ik Don aan deed. Ik heb er nooit zo over nagedacht tot vorige week. Wetende dat ik dit “verdient” hebt maakt ergens deze gevoelsmatig wat draaglijker. Het voelt alsof ik mijn karma hiermee afgekocht heb en ik dit stukje écht mag gaan loslaten.”

 

“Uh, kennelijk ben ik de enige die met de prangende vraag zit of er ook een foto van Matteo is want ik moet dit verhaal wel echt even visueel krijgen hoor!” “Nog visueler? Jezus Stefanie! Matteo heeft geen social media althans niet privé, hij heeft wel een Instagram account voor zijn business.” “Maar jullie wisselde nummers uit toch? Check even of hij een foto van zichzelf heeft op whatsapp dan! Ik wil hem zien!” Ik open mijn app, want ik weet dat Stefanie het hier niet bij laat zitten. “Huh? Er staat dat Matteo aan het typen is…” “Je lult Em!” “Kijk dan!!”

 

Mijn telefoon maakt een ‘PLING!’ en ik zie een berichtje binnen komen. ‘Hi stranger! I’m in Amsterdam next week for business. Would you like to have dinner with me? It’s been so long. I’m hope your doing good! X Matt’

 

“Meisjes, ik denk dat er weer een mooi verhaal aan zit te komen!” “Dit kan ook echt alleen jou overkomen Em, alleen maar jou! Ik zeg we trekken nog een flesje open voor nu en leggen er alvast een paar klaar voor de volgende week.” “Oké Em, maar géén geheimen meer he?” “Géén geheimen meisjes!”