Leanne

Vol energie en vertrouwen ga ik dit avontuur aan, omdat ik mezelf en mijn dochtertje een betere weerstand, gezondheid en balans tussen lichaam en geest gun. Wij zijn het gewoon waard!

Christine

Nu ik elke avond Tranquil gebruik voor het slapen, komen mijn lichaam en geest helemaal tot rust. Ik ervaar geen gepieker meer voor het slapen gaan en wanneer ik wakker word, voel ik me heerlijk. Als ik zo elke dag mijn dag begin, kan de week niet meer stuk!

Karin

En daar was Marjon, die ik al een tijdje volg, met haar positieve ervaringen met Young Living. Geen seconde getwijfeld aan haar betrouwbaarheid. Uit mijn comfortzone gestapt en mijn hart gevolgd. Hoe blij was ik dat het pakket vandaag werd afgeleverd!

Demi

Door jouw posts en blogs ben ik de oliën gaan gebruiken en er is in een korte tijd veel veranderd voor mij in positieve zin!

Celèsta

Kunnen jullie je nog dat fijne gevoel herinneren wat je als klein meisje had, wanneer je ’s ochtends wakker werd en je je besefte dat het die dag je verjaardag was? Nou, zo’n gevoel had ik vanmorgen, want vandaag komt mijn starterskit binnen en jawel, hij is er! Ik ben toch zó blij!

Lisanne

Zelfs mijn man is minder sceptisch. Kan niet wachten om te de oliën nog meer voor ons kunnen doen!

Rebecca

Zo fijn dat je je kinderen kan helpen met een olietje als er iets aan de hand is wetend dat je er geen kwaad mee kan doen én dat het echt helpt!

Jo

Zo bijzonder hoe Stress Away en Lavender de stress van de dag letterlijk van me af doet glijden! Ik ben dankbaar dat ik dankzij en met jullie een hele nieuwe wereld ontdek. Ik zou niet meer zonder mijn oliën kunnen!