Word jij onze nieuwste business babe?

Je zult wanneer je de oliën en producten van Young Living actief gaat gebruiken al snel merken dat mensen in je omgeving geïnteresseerd zijn. Nu kun je die mensen naar Blooming Blends verwijzen, maar wist je dat je ook zelf een leuk bedrag kunt verdienen door anderen kennis te laten maken met essentiële oliën?

Je kunt je eigen business beginnen en dit laten groeien op een manier die bij jou past.

Wil je graag vanuit huis werken? Je eigen uren bepalen, zelf kiezen hoeveel uur per week je aan je business besteedt en daarnaast begeleid worden voor een gemotiveerd en creatief team? Je kunt je eigen business opbouwen, maar je hoeft dit niet alleen te doen.

We verwelkomen je heel graag in ons Blooming Business Team. Voel jij direct een JA! of wil je liever eerst eens kletsen over hoe dit eruit zou kunnen zien voor jou? Neem dan gauw contact met ons op voor meer informatie!

 

Laat je inspireren door de de video hiernaast, waarin Marjon, de founder van Blooming Blends, haar verhaal met je deelt.

Waarom Netwerkmarketing en waarom Young Living?

Young Living is een netwerkmarketing bedrijf, misschien is deze bedrijfsvorm jou nog helemaal onbekend en daarom leggen we graag uit waarom wij geloven dat dit de toekomst is voor iedereen die graag voor zichzelf wil beginnen.

Geloof ons, het is heel anders dan je denkt!

Wanneer jij jouw tevredenheid deelt over jouw favoriete producten of merken op social media, maar je krijgt er niet voor betaald, dan doe je het eigenlijk verkeerd! Omdat Marjon als influencer de verkoop industrie al een lange tijd kent, heeft ze geleerd wat de vaardigheden en strategieën zijn die je nodig hebt om een duurzaam inkomen met 6+ nullen op te bouwen en belangrijker nog: te behouden.

“Ik heb mogen leren dat er veel slechte bedrijven zijn en maar weinig goede. Wat ik met Young Living heb mogen ervaren is heel bijzonder.”

“Vind drie dingen die je gelukkig maken: Één waarmee je een inkomen kunt opbouwen, één die bijdraagt aan het behouden van een goede gezondheid en één die je de kans geeft om creatief te zijn.”

 

Verstuur bericht

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie te ontvangen over het starten van jouw eigen business. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waarmee we jou mogen helpen.

Het vinden van ware financiële vrijheid en rijkdom voor mijn gezin was altijd mijn doel en met trots kan ik zeggen dat ik mijn doel heb behaald door Blooming Blends op te richten. Nu krijg ik de kans om met anderen te helpen hetzelfde te doen. Young Living is zich continue aan het ontwikkelen en past zich aan, aan de steeds veranderende industrie. Bol.com hield het ook niet alleen bij boeken verkopen en bleef niet klein. Wij als Blooming Blends ook niet. We hebben het niet over de Tupperware party bij de buurvrouw thuis. Net als Young Living is Blooming Blends een bedrijf en ik zal je begeleiden, coachen, en de tools aanbieden indien nodig. Wij veranderen het stigma dat je vaak hoort en ziet met vrouwen in het bedrijfsleven. Het is absoluut geen schande om de doelen van jouw gezin positief te veranderen met het delen van producten die jullie leven nog beter te maken.

Of je nu op zoek bent naar een goede nachtrust voor jouw kindje, het ondersteunen van de jezelf met supplementen, gifvrije lichaamsverzorging voor jong en oud, next level hormoon ondersteuning, of die ene olie die ons kan ondersteunen tijdens spanning – we hebben het allemaal!  Het belangrijkste is dat onze Community inspireert, je aanmoedigt om de producten te gebruiken, en je zult elke stap van jouw avontuur worden begeleid. Jouw stem telt en onze zakelijke partners luisteren hiernaar. Jij verdient een veilige haven, en ik ben zo blij dat ik die aan jou kan bieden. Ik ben er klaar voor om je te begeleiden en heet je welkom in onze warme Community!