Ik kon het bijna niet geloven!

Wat ontzettend leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar de essentiële oliën en er graag meer over wilt weten. Graag stel ik mezelf even voor en vertel ik over mijn ervaringen met de essentiële oliën. Sinds 2014 ben ik professioneel gaan bloggen en vloggen op mijn platform MAMA to the Max. Iedere dag deelde ik mijn tips, ervaringen en ideeën omtrent het moederschap. Of het nu ging om het testen van luiers, de nieuwste kindermode, onze vakanties of een stukje zelfontwikkeling als vrouw, al deze onderwerpen kwamen aan bod. Sinds de essentiële oliën op mijn pad kwamen en ik er zelf enorm veel baat bij had, deelde ik dit ook met mijn volgers. Inmiddels zijn de essentiële oliën helemaal geïntegreerd in ons dagelijks leven. Het is echt een nieuwe levensstijl geworden.

Als vrouw en moeder probeer ik iedere dag bewuste keuzes te maken voor mijn gezin en mijzelf. Iets dat ik voornamelijk doe vanuit mijn gevoel. Ze zeggen wel eens dat er niets zo sterk is als vrouwelijke intuïtie en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik kwam in aanraking met de etherische oliën van Young Living toen ik op zoek was naar een oplossing voor mijn gevoeligheid voor de pollen. Al jaren vanalles geprobeerd, maar niets leek te helpen. Toen iemand me vertelde over de oliën en dat ze echt konden werken tegen die voorjaarskriebels dacht ik: baat het niet dan schaadt het niet… maar wat er toen gebeurde… die kriebels waren helemaal weg. Ik kon het totaal niet geloven! Ik besloot na dit wonder meteen de starterkit aan te schaffen. De eerste tijd was ik enorm verbaasd…. gedachtes als “dat kan toch niet door een olie komen” of “volgens mij zit het tussen mijn oren” spookten als maar door mijn hoofd. Langzamerhand, naarmate ik steeds meer positieve ervaringen opdeed door de etherische oliën te gebruiken, maakten deze gedachten plaats voor: “zie je nou wel”, “het werkt echt” of “wow”! 

Het grootste mooie moment was toch wel toen mijn man die vanaf het moment dat ik de starterkit had gekocht erg sceptisch was, ook overtuigd was van de enorme werking. Onze kleinste dochter sliep al twee jaar geen hele nacht door. Ze werd zeker 3 tot 5 keer wakker. Slopend zowel voor haar als voor ons. We zijn gestart met de diffuser op haar kamertje te zetten een half uurtje voordat ze ging slapen en later voegden we er nog een andere olie aan toe waarvan we 1 druppel op haar knuffel druppelden. Vanaf dat moment slaapt ze iedere nacht helemaal door. Mijn man heeft het nog twee keer getest en de diffuser niet aan gedaan en wat gebeurde…weer werd ze wakker! Het was overduidelijk… de oliën deden hun werk en ook mijn man was ervan overtuigd dat de oliën ons gezin konden ondersteunen in onze mentale en fysieke gezondheid. 

De essentiële oliën zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routines

De essentiële oliën zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routines. Wakker worden met de diffuser aan, een rollertje smeren voor een goede weerstand boost of de stress die je lichaam even uit moet en ‘s avonds voor het slapen gaan gaat zowel bij de meisjes als bij ons op de kamer een heerlijke slaapblend in de difusser. 

Met Blooming Blends probeer ik mijn missie, om iedere vrouw hiermee in aanraking te laten komen, te realiseren. Ik kan veel vertellen over het succes dat wij iedere dag opnieuw mogen beleven met de oliën, toch is er maar één advies: schaf de premium starterkit vandaag nog aan en ervaar zelf wat deze nieuwe levensstijl voor jou en je gezin kan betekenen!