Waarom de oliën van Young Living?

Veel mensen dromen ervan om van hun passie hun werk te maken. D. Gary Young, oprichter van Young Living (1993) en de grondlegger van de moderne beweging in essentiële olie, deed dit. Gary ontdekte ruim twee decennia geleden de kracht van etherische oliën. Met Young Living heeft hij zijn kennis kunnen delen met miljoenen anderen. Gary’s kennis over de kracht van planten heeft geleid tot de creatie van het grootste assortiment aan essentiële oliën en melanges. Met deze essentiële oliën willen zij mensen inspireren om een leven vol welzijn, overvloed en ambitie te leiden. Young Living is het enige bedrijf dat de kwaliteit en zuiverheid van de oliën kan garanderen mede doordat zij als enige essentiële olieleverancier haar eigen boerderijen heeft. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Dit wordt het unieke ‘Seed to Seal’ proces genoemd. Het hele proces wordt streng gecontroleerd, van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. Juist hierdoor blijven de producten puur en van de hoogste kwaliteit.

Wat is het verschil met andere merken?

Het verschil zit in de kwaliteit van oliën en diffusers. De oliën van Young Living zijn 100% puur en natuurlijk. Dat houdt in dat ze enkel en alleen de olie bevatten. Dat klinkt misschien gek, maar er zijn veel bedrijven die de olie aanvullen met een andere vette olie (bijvoorbeeld amandelolie) en dat verzwakt de werking, waardoor je veel meer nodig hebt en uiteindelijk duurder uit bent. Je mag helaas al vanaf 5% essentiële olie iets een essentiële olie noemen. Door het Seed to Seal proces van Young Living garanderen zij als enige essentiële olieleverancier de hoge kwaliteit.

Ook bij de diffuser is de kwaliteit van groot belang. Dit zorgt er namelijk voor dat de olie met de juiste trilling wordt afgebroken en een therapeutische werking kan hebben. De goedkopere diffuser zijn daarnaast ook vaak van een slechter kwaliteit plastic gemaakt, waardoor de sterke citrusoliën die kan oplossen. Je ademt vervolgens dit plastic in, wat natuurlijk niet goed is voor de gezondheid. De kwaliteit van de diffuser én oliën is dus van groot belang!

Ben je geïnteresseerd?

De starterkit van Young Living is een perfecte manier om kennis te maken met de essentiële oliën. De starterkit is zo samen gesteld dat je de oliën op veel gebieden, zowel fysiek als emotioneel, kunt inzetten. De 12 essentiële oliën in de starterkit zijn breed inzetbaar (lees hier alles over deze oliën). Daarnaast krijg je een gratis Blooming Blends welkomstpakketje ter waarde van 25 euro (!) Met dit pakket kun je meteen aan de slag. En verwelkomen we je héél graag in de besloten Facebookgroep waar jouw olieavontuur pas echt gaat beginnen! Dagelijks delen we daar met elkaar adviezen, tips en ervaringen en is het inmiddels uitgegroeid tot een hecht clubje vrouwen die jou al voor zijn gegaan. Heb je nog vragen? Dan kun je die altijd stellen via: info@bloomingblends.nl of natuurlijk op één van de Social Media kanalen. Hopelijk zien we je gauw terug in onze warme Blooming Blends community!