Ontdek de producten van Young Living

Young Living laat jou met hun producten kennismaken met de krachtige werkingen van essentiële en etherische oliën. Veel mensen dromen ervan om van hun passie hun werk te maken. D. Gary Young, oprichter van Young Living (1993) en de grondlegger van de moderne beweging in essentiële olie, deed dit. Gary ontdekte ruim twee decennia geleden de kracht van etherische oliën. Zijn kennis deelt hij met jou en miljoenen anderen door middel van de producten en oliën van Young Living. Gary’s kennis over de kracht van planten heeft geleid tot de creatie van het grootste assortiment aan essentiële oliën en melanges. Raak geïnspireerd door de essentiële oliën en producten om een leven te leiden vol welzijn, overvloed en ambitie.

Young Living heeft de hoogste kwaliteit producten

Young Living is het enige bedrijf dat de kwaliteit en zuiverheid van de producten en de oliën kan garanderen, mede doordat zij als enige essentiële olieleverancier hun eigen boerderijen hebben. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Dit wordt het unieke ‘Seed to Seal’ proces genoemd. Het hele proces wordt streng gecontroleerd, van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. Juist hierdoor blijven de producten van Young Living puur en geniet jij altijd van de hoogste kwaliteit. Leer over de verschillende oliën en hun verschillende verwerkingen dankzij onze gratis Blooming Infoguide.

 

 

Wat is het verschil met andere merken?

Het verschil zit in de kwaliteit van oliën en de producten van Young Living, zoals de diffusers. De oliën van Young Living zijn honderd procent puur en natuurlijk. Dat houdt in dat ze enkel en alleen de olie bevatten. Dat klinkt misschien gek, maar er zijn veel bedrijven die de olie aanvullen met een andere vette olie, bijvoorbeeld amandelolie. Dat verzwakt de werking, waardoor je veel meer olie nodig hebt en uiteindelijk duurder uit bent. Je mag helaas al vanaf 5% essentiële olie iets een essentiële olie noemen. Door het ‘Seed to Seal’ proces van Young Living garanderen zij als enige essentiële olieleverancier de hoogste kwaliteit oliën en producten.

Diffusers en andere producten van Young Living zijn van de hoogste kwaliteit

Ook bij de diffuser is de kwaliteit van groot belang. Dit zorgt er namelijk voor dat de olie met de juiste trilling wordt afgebroken en een therapeutische werking kan hebben. De diffusers van Young Living zijn gemaakt van hoogwaardig, medisch plastic. De goedkopere diffusers zijn vaak van een slechte kwaliteit plastic gemaakt. De hoge concentratie van de oliën kan resulteren in het oplossen van dit plastic. Je ademt dit vervolgens in, wat niet goed is voor jouw gezondheid. De kwaliteit van de diffuser én oliën zijn dus van groot belang! Weet je niet welke olie je moet gebruiken? Plan een iTovi-consult in om inzicht te krijgen in jouw lichaam en geest en leer over de oliën die jou weer in balans brengen.

Ontdek de voordelen van de exclusieve community

De starterkit van Young Living is een perfecte manier om kennis te maken met de essentiële oliën. De starterkit is zo samengesteld dat je de oliën op veel gebieden, zowel fysiek als emotioneel, kunt inzetten. De twaalf essentiële oliën in de starterkit zijn breed inzetbaar. Daarnaast ontvang je een gratis welkomstpakketje ter waarde van 25 euro. Met dit pakket kun je meteen aan de slag. Je wordt ook graag welkom geheten door Marjon, de oprichtster van Blooming Blends, in de besloten Facebookgroep waar jouw olieavontuur pas echt gaat beginnen! Dagelijks delen we met elkaar adviezen, tips en ervaringen. Het is inmiddels uitgegroeid tot een hecht clubje vrouwen die jou al voor zijn gegaan.

Ben je geïnteresseerd?

Bestel de producten van Young Living en ervaar zelf de voordelen van de kwalitatief hoogwaardige oliën. Heb je nog vragen? Dan kun je die altijd stellen door een e-mail te sturen naar klantenservice@bloomingblends.nl. Hopelijk zien we je snel terug in onze warme Blooming Blends community!