Een iTovi: Wat is het?

Misschien heb je er al eens van gehoord, misschien ook niet: de iTovi. Een iTovi is een apparaat dat kijkt welke oliën jou het beste kunnen ondersteunen op het moment van de scan. Hierdoor kun je heel gericht met de essentiële oliën aan de slag. Wie wil dat nu niet?

 

 

Wat doet de iTovi?

Alles in de wereld heeft een energie en een trilling. De iTovi-scan kan deze trillingen bij ons meten. Wanneer ons lichaam uit balans is, dan is dat te meten. Je weet op deze manier waar je uit balans bent en welke olie (die ook een trilling heeft) hierbij kan ondersteunen om de balans terug te krijgen. Ervaar de voordelen van essentiële oliën en leer via ons online platform over de verschillende werkingen ervan.

 

Breng jezelf weer in balans

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer terug in balans te brengen. Stel, je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit verhelpen. Breng je lichaam en geest tot rust of geef het een boost met de aromatische en essentiële oliën in combinatie met de hoogwaardige diffuser van Young Living.

 

 

Waar kun je de scan doen?

Het Blooming Blends-team heeft een kaart samengesteld van mensen in ons team die de iTovi hebben en een scan voor je kunnen doen, zowel in Nederland als België. Het consult duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Je krijgt tijdens het consult al uitleg over de resultaten. Na afloop van de scan ontvang je ook een rapport waarin alle oliën die jou goed kunnen ondersteunen zijn uitgewerkt. Zo leer je hoe essentiële oliën jou kunnen helpen met het verbeteren van je welzijn en gezondheid. Vraag ook de Blooming Infoguide aan en leer over de basis van het gebruik van oliën.

Boek nu jouw consult!

 

Plan een consult in

Een iTovi-consult geeft je inzicht in je lichaam en geest. Gebruik de juiste oliën om weer in balans te komen. Krijg als lid van de Blooming-community korting op je consult of op een consult bij je huisdier. Plan jouw consult hier.

 

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@bloomingblends.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Disclaimer: iTovi is geen apparaat dat diagnoses stelt, het kan je hooguit op weg helpen met een gezondheidsplan. Niemand uit het Blooming Blends-team is arts, dus we geven ook geen medisch advies.