Misschien heb je er al eens van gehoord, misschien ook niet: de iTovi Scan. De iTovi Scan is een apparaatje dat kijkt welke oliën jou het beste kunnen ondersteunen op het moment van de scan. Hierdoor kun je heel gericht met de essentiële oliën aan de slag. En wie wil dat nu niet?

Wat doet de scan? 

Alles in de wereld heeft een energie en een trilling. De iTovi scan kan deze trillingen bij ons meten. Wanneer ons lichaam uit balans is, dan is dat te meten. Je weet op deze manier waar je uit balans bent en welke olie (die ook een trilling heeft) hierbij kan ondersteunen om de balans terug te krijgen. 

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet heel goed welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer in balans te brengen. Dus stel je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit kunnen verhelpen.

Waar kun je de scan doen?

Ik heb samen met mijn Blooming Blends team een kaart samen gesteld van mensen die in ons team de iTovi hebben en een scan voor je kunnen doen, zowel in Nederland als België. Het consult duurt ongeveer 30-60 minuten. Je krijgt tijdens het consult al een uitleg van de resultaten, maar naderhand ontvang je ook een rapport waarin alle oliën die jou goed kunnen ondersteunen zijn uitgewerkt. 

itovikaart_nederlandbelgie

Ben je geïnteresseerd in het doen van een scan? Stuur dan een mailtje naar info@bloomingblends.nl voor een scan bij jou in de buurt. Ben je al een Bloomer? Dan kost een consult 25 euro. Ben je nog geen Bloomer? Dan kost het 35 euro. Ook is het mogelijk een scan te doen bij je huisdier. 

Disclaimer: iTovi is geen apparaat dat diagnoses stelt, het kan je hooguit op weg helpen met een gezondheidsplan. Niemand uit het Blooming Blends team is arts, dus we geven ook geen medisch advies.