Oktober 2023

Zaterdag 7 oktober live vanaf de conventie

Tijdens de conventie gaat Laura live op de expo. Bekijk de gelanceerde producten en oliën, snuffel mee over de expo en zie een aantal babes van de community voorbij komen. Kijk je gezellig mee? Houdt Insta in de gaten wanneer Laura live gaat.

Zondag 15 oktober unboxing ER door Ramona

Op 15 oktober gaat Ramona samen met een aantal dames uit haar team live voor een ER unboxing waar zeker de nieuw gelanceerde producten voorbij komen. Houdt Insta in de gaten wanneer Ramona live gaat.

Donderdag 19 oktober 20:00 uur Fall favorites via Insta live - door Lianne

Lianne vertelt je in haar live over haar must have Fall Essentials. Ze deelt haar favoriete herfstoliën en producten met je. Wees voorbereidt op de herfst en kijk gezellig mee.

Maandag 23 oktober 20:00 uur Oliën & producten Young Living en Pubers - Zoom door Claudia

Claudia vertelt op maandag 23 oktober vanaf 20:00 via zoom welke oliën en producten fijn zijn om pubers te ondersteunen. Ook zal ze wat leuke DIY’s laten zien!

Vrijdag 27 oktober 20:00 uur - Volle maan live via Zoom

Astrologe Linda neemt je in de live mee met de volle aan. Waar gaat deze volle maan over en welke oliën je hier het beste voor kan inzetten.
December 2023

Maandag 11 december 20:00 uur - Christmas Sale Webshop

Marjon gaat op 11 december live vanuit de webshop voor een mega sale van unieke webshop producten & Young Living swag producten. Wees erbij om niets te missen!