Na het grote succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer terug met onze spaaractie: dit jaar in een geheel nieuw jasje! We introduceren onze Money Mindset kaarten.

Out of stock

Pre-Order Money Mindset kaarten – Spaaractie

29,5051,50

Dit jaar brengen we onze spaaractie naar een next level met deze Money Mindset kaarten. Je ontvangt bij de kaarten een gratis e-book met spaartips en uitleg over de kaarten. Ook krijg je met aanschaf van deze set als pre-order exclusief toegang tot het Money Mindset coachingstraject (4 zooms met Marjon twv €60). De eerste zoom staat al gepland (1 februari) en je vindt alle details hiervoor in het e-book!

De pre-order loopt t/m 28 januari. Daarna is het exclusieve Money Mindset coachingstraject enkel toegankelijk tegen betaling: €60 voor de 4 zooms.

Zowel te gebruiken voor mensen die digitaal of fysiek willen sparen. Begin november heb jij €820 bij elkaar en een ijzersterke money mindset. Spaar je met ons mee?

Deze Money Mindset kaarten gaan je namelijk niet alleen helpen met sparen, maar ook met het beoefenen van een positieve mindset rondom geld. Wat zal resulteren in meer Abundance op jouw pad.

 

Waarom sparen?

De spaaractie is vorig jaar in het leven geroepen door Marjon om goed voorbereid te zijn op de knallende feestmaanden. Young Living komt jaarlijks met prachtige producten in de Holiday Guide én geweldige aanbiedingen rondom Black Friday. Wanneer je het hele jaar al spaart voor deze maanden, kun je al je favorieten producten zeker weten aanschaffen, zonder dat je het voelt.

Ieder week spaar je een bedrag tussen 1 en 40. Begin november heb je €820.

 

Waarom is een positieve money mindset zo belangrijk?

Een positieve mentaliteit rondom geld is cruciaal voor het ervaren van overvloed, omdat jouw overtuigingen en houdingen ten opzichte van geld jouw financiële resultaten aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Een goede mindset rondom geld creëert positieve feedback, die jouw acties, beslissingen en ervaringen beïnvloedt. Door een positief perspectief op rijkdom en overvloed aan te nemen, is de kans groter dat je kansen aantrekt, verstandige financiële keuzes maakt en uiteindelijk grotere welvaart bereikt.

In het e-book & het Money Mindset coachingstraject leer je nog meer over het belang van werken aan je mindset.

Hoe spaar je mee?

Heel simpel! Bestel de Money Mindset kaarten in de webshop. Je ontvangt bij je bestelling een kaartje met QR code die je naar het e-book leidt. In dit e-book vind je meer informatie over de zooms van het exclusieve coachingstraject. We houden je komend jaar via de mail op de hoogte van nieuwe data.

Wil je extra aan de slag met jouw Money Mindset, vul je bestelling dan aan met het boek ‘The Secret’ of ons ‘Self-Love’ diffuserarmbandje.

PRE-ORDER deal

De pre-order deal loopt t/m 28 januari. Je ontvangt naast het uitgebreide e-book ook exclusief toegang tot het Money Mindset coachingstraject (4 zooms met Marjon twv. €60,-). Na de pre-order deal is dit traject enkel toegankelijk tegen betaling.