De meest verkochte essentiële oliën van drogisterijen zijn eigenlijk geuroliën bestaande uit met een klein deeltje essentiële olie, een draagolie en andere toegevoegde stoffen. Daarom staat er op het flesje dat het pure essentiële olie bevat.

Er zijn ook andere merken die claimen dat de oliën die zij aanbieden uit 100% essentiële olie bestaan. Dat is al een stap in de goede richting. Maar hoe diep zit de toewijding aan kwaliteit in de wortels van dat bedrijf?

Om ervoor te zorgen dat jouw oliën uit de starterkit van begin tot eind puur zijn , is het belangrijk om de bronnen en processen van een merk te onderzoeken.

De kwaliteitsinzet van Young Living’s Seed to Seal begint vanaf het moment dat de zaden de grond in gaan en eindigt met een zegel dat de hoogste kwaliteit belooft in elke druppel.

Heb jij het Seed to Seal logo of deze belofte al op andere verpakkingen gezien?

Waar komen de essentiële oliën vandaan?

In de wereld van vandaag is duurzaamheid belangrijk. Een sleutel tot de integriteit van de oliën waar we allemaal van houden, is waar de plantaardige ingrediënten worden gekweekt en gedistilleerd. Dit is een van de redenen waarom ik koos voor Young Living, omdat zij waarde hechten aan verantwoorde productiepraktijken en verwerking in alle stadia van de toeleveringsketen, van boerderij tot eindverpakking.
De essentiële oliën van Young Living zijn afkomstig van hun eigen boerderijen, partnerboerderijen en door Seed to Seal gecertificeerde leveranciers. Door gebruik te maken van deze betrouwbare bronnen, beheersen zij hun producten van begin tot eind en kunnen we vol vertrouwen de beloften nakomen die Young Living aan ons doet.