Ontdek de wereld van essentiële oliën

 

Ontdek de wereld van essentiële oliën en hoogwaardige producten van Young Living om deze levensstijl te verrijken. Wij steken enorm veel tijd en energie in het begeleiden van jouw start omdat wij dit belangrijk vinden voor jouw proces.

Je kunt wel een Young Living-starterkit aanschaffen, maar als je niet weet wat je er mee kan, blijven de oliën waarschijnlijk dicht en belandt de inhoud ergens in een kast om nooit meer gebruikt te worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door ze te gaan gebruiken, krijg je steeds meer positieve ervaringen en dat zal naar meer smaken.

Wacht niet te lang

Wanneer je bij Blooming Blends de Young Living-starterkit koopt, word jij een officieel lid van onze community. We staan direct voor je klaar om je te begeleiden, te onderwijzen en te ondersteunen. Je wordt exclusief lid van onze Facebookgroep, je ontvangt een welkomstpakket met daarin onze gratis Blooming Infoguide van maar liefst 52 pagina’s en je mag deelnemen aan onze exclusieve workshops alleen voor leden. Iedere maand hebben we de ruimte om dertig nieuwe Bloomers te verwelkomen, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van jouw plekje.

Het is heel belangrijk dat als je eenmaal besluit dat je ook het olieavontuur in wilt springen, je goed nadenkt bij wie je je aanmeldt en de starterkit aanschaft. Diegene wordt namelijk jouw begeleider. Begeleiden kan op veel verschillende manieren. Ik steek hier enorm veel energie en tijd in omdat ik dit stukje het belangrijkste vind van alles! Je kunt wel een starter bundle aanschaffen, maar als je niet weet wat je er allemaal mee kunt, zullen de oliën dicht blijven en belandt de bundle misschien wel in de kast. Dit is absoluut niet de bedoeling! Door ze te gaan gebruiken, krijg je steeds meer positieve ervaringen en dat smaakt natuurlijk altijd weer naar meer!

Wanneer je bij BLOOMING BLENDS de Starter Bundle koopt, word jij een echte BLOOMER en sta ik meteen voor je klaar om je te begeleiden, onderwijzen en te ondersteunen. Daarnaast mag je exclusief lid worden van onze Community.

Start jouw olie-avontuur hier

Kies voor de best mogelijke start met het ‘Beste Startpakket’. Dit welkomstpakket bevat de officiële Olieguide, twee prachtige roller bottles, een snifflestick, een dropperbottle en een kortingsvoucher voor de webshop.

Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten, hechte en warme Facebook-community, waar dagelijks ruim duizend andere leden voor je klaarstaan met raad en daad. Ervaar de positieve invloeden van de verschillende oliën en raak overtuigd van hun werkingen, net als wij.

starterkit desert mist young living bestellen blooming blends
Yes, ik wil de Starter BundleIk ontvang graag de gratis infoguide

Webshop

Vind hier de mooiste en meest stijlvolle producten voor je essentiële oliën.

Blogs

Vind hier alle blogs voor heel veel inspiratie en ideeën.

Platform

Een plek om je uren te verdwalen en alles te lezen over de oliën.

Nieuwe Producten

Olie ervaringen van onze members

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op

Bestel vandaag nog jouw starterkit. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze warme, exclusieve community. Heb je vragen over onze producten of ontvang je graag meer informatie over onze aromatische oliën? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Blooming Blessings,

Marjon 🌸