Blooming Blends

Yes! Jouw olieavontuur is van start. Je bent nu op de juiste pagina beland, want hier vind je alle informatie die je nodig hebt om van start te gaan.

Jouw Young Living Account

Inloggen:          [Lidmaatschapsnummer] of [e-mailadres]

Wachtwoord:    Starterkit20 / Starterbundle21 (Afhankelijk van het jaar van aanschaf)

Pin:                  1234

Je contactpersoon

Wanneer je jouw Starter Bundle via Blooming Blends hebt aangeschaft, heb je een welkomstmail ontvangen. In deze mail vind je onderaan de naam van jouw contactpersoon van het Blooming Blends team. Deze persoon is er om je welkom te heten, op weg te helpen en kan al je vragen beantwoorden. Heb je de Starter Bundle via iemand anders uit het Blooming Blends Team aangeschaft, dan is deze persoon jouw contactpersoon.

Maak er zeker gebruik van, in het begin zullen er veel vragen bij je boven komen! Stel ze en leer het maximale uit je Starter Bundle te halen!

Blooming Blends Community op Facebook

Naast deze community hebben we ook een community op Facebook. Hier kun je al je vragen stellen en je ervaringen delen met andere Bloomers. Het is een warme, gezellig groep die klaar staat om je van tips en adviezen te voorzien. Ook delen we daar altijd de laatste nieuwtjes omtrent producten, workshops en de webshop!

Meld je hier aan voor de Facebook Groep!

Unboxing van de Starter Bundle

Rollerblends Maken