Waarom is een positieve money mindset zo belangrijk?

Een positieve mentaliteit rondom geld is cruciaal voor het ervaren van overvloed, omdat jouw overtuigingen en houdingen ten opzichte van geld jouw financiële resultaten aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Een goede mindset rondom geld creëert positieve feedback, die jouw acties, beslissingen en ervaringen beïnvloedt. Door een positief perspectief op rijkdom en overvloed aan te nemen, is de kans groter dat je kansen aantrekt, verstandige financiële keuzes maakt en uiteindelijk grotere welvaart bereikt.

 

Waarom sparen?

De spaaractie is vorig jaar in het leven geroepen door Marjon om goed voorbereid te zijn op de knallende feestmaanden. Ideaal voor alle kosten rondom de feestdagen, of ga jij sparen voor jouw starterkit? Wanneer je met mij meespaart het hele jaar voor deze maanden, kun je al je favoriete producten zeker weten aanschaffen, zonder dat je het voelt.

Ieder week spaar je een bedrag tussen 1 en 40. Begin november heb je €820. Deze Money Mindset kaarten gaan je namelijk niet alleen helpen met sparen, maar ook met het beoefenen van een positieve mindset rondom geld. Wat zal resulteren in meer Abundance op jouw pad.

In het e-book & het Money Mindset coachingstraject leer je nog meer over het belang van werken aan je mindset.

Out of stock

Pre-order Money Mindset spaarplan

49,50

Een positieve mentaliteit rondom geld is cruciaal voor het ervaren van overvloed. Dit jaar kun jij met mij sparen voor de feestdagen én tegelijk werken aan je Money Mindset. Hoe? Met dit kaartendeck spaar je van 1 februari tot 1 november wekelijks een bedrag tussen €1 en €40.

Je ontvangt bij de kaarten een gratis e-book met spaartips & uitleg over de kaarten en een sample met Abundance essentiële olie. Ook krijg je met aanschaf van deze set als pre-order exclusief toegang tot het Money Mindset coachingstraject (4 zooms met Marjon twv €60). De eerste zoom staat al gepland (1 februari) en je vindt alle details hiervoor in het e-book!

De pre-order loopt t/m 28 januari. Daarna is het exclusieve Money Mindset coachingstraject enkel toegankelijk tegen betaling: €60 voor de 4 zooms.

Zowel te gebruiken voor mensen die digitaal of fysiek willen sparen. Begin november heb jij €820 bij elkaar en een ijzersterke money mindset. Spaar je met mij mee?

Hoe spaar je mee?

Heel simpel! Bestel de Money Mindset kaarten in de webshop. Je ontvangt bij je bestelling een kaartje met QR code die je naar het e-book leidt. In dit e-book vind je meer informatie over de zooms van het exclusieve coachingstraject. We houden je komend jaar via de mail op de hoogte van nieuwe data.

En dat is niet alles. Je ontvangt ook een sample Abundance met een pipetje zodat je de Abundance olie kunt gaan inzetten om de kracht van je positieve Money Mindset te versterken.

 

PRE-ORDER deal

De pre-order deal loopt t/m 28 januari. Je ontvangt naast het uitgebreide e-book ook exclusief toegang tot het Money Mindset coachingstraject (4 zooms met Marjon twv. €60,-). Na de pre-order deal is dit traject enkel toegankelijk tegen betaling.