Hey you!
 
Wat leuk dat je de quiz hebt gedaan en nieuwsgierig bent naar essentiële oliën💕
 
Hier volgt zoals beloofd nogmaals de uitslag!🥳
ZIJN ESSENTIËLE OLIËN VOOR JOU DE OPLOSSING?
 
Het antwoord is JA! Ik zie dat je in de quiz hebt ingevuld dat je op meerdere punten ondersteuning zou kunnen gebruiken. Essentiële oliën kunnen jou hier zeker bij helpen. In het volgende overzicht zie je welke oliën dit zijn.
Deze 11 musthave oliën die jou kunnen gaan ondersteunen, vind je terug in de starterkit!
JA JA, ZIJ WIL ME GEWOON DIE STARTERKIT VERKOPEN
 
Maar je denkt nu misschien: Natuurlijk zegt Marjon dit, want zij is er zelf van overtuigd en ze wil het me verkopen. Ik dacht precies hetzelfde toen iemand mij vertelde dat ik baat zou hebben bij het inzetten van essentiële oliën. Dat is toch voor van die geitenwollensokken-types ging door mijn hoofd. En geloof me, dát ben ik zeker niet. Ergens werd ik toch getriggerd en besloot ik de oliën een kans te geven. Wat er toen gebeurde… Dat vertel ik je graag in onderstaande video.
Je snapt nu waarom ik niet meer zonder essentiële oliën kan en wil! Nog even samengevat wat zijn essentiële oliën en wat kunnen ze voor je doen?
 
Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Ze hebben zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal.
 
Ben jij klaar om te ontdekken hoe life changing deze oliën kunnen zijn?
WAT ZIT ER IN DE STARTERKIT?
 
– Jouw diffuser naar keuze (Desert Mist, Dewdrop, Aria)
– 5 single oliën (Lemon, Peppermint, Lavender, Frankincense, Copaiba)
– 6 blends (Blue Relief, Stress Away, Thieves, Purification, Digize, R.C.)
– Een flesje draagolie (V-6 draagolie) & een zakje Ningxia Red.
 
Echt alleen via de link in deze mail
Ontvang je van mij bij aankoop van de starterkit naast het welkomstpakketje t.w.v. 25 euro ook een armbandje met edelstenen & lavasteen om een essentiële olie op te druppelen.
JE BESLUIT DE STARTERKIT TE KOPEN EN DAN…
 
Bij aanschaf van de starterkit neem ik je samen met mijn team aan de hand mee in jouw nieuwe avontuur. Je krijgt toegang tot onze community op onze website en op instagram waar dagelijks de lekkerste blends, recepten en DIY’s worden gedeeld. We geven gratis lives, zooms en (online)workshops om je kennis uit te breiden en je meer profijt te laten hebben van je aankoop.
 
Ook ontvang je standaard 10% korting in de webshop van Blooming Blends.
Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mailtje!
 
Lieve groetjes,
Marjon