Essentiële oliën

Exclusieve community

Ook geschikt voor kinderen

Bij Blooming Blends bieden we etherische olie met lavendel aan van het merk Young Living. De zogeheten ‘Lavender’-olie heeft het bekende bloemachtige aroma, wat zorgt voor een heerlijke geur wanneer je de olie via een diffuser verspreidt. Daarnaast kun je de oliën uit ons aanbod ook direct op de huid aanbrengen door middel van een speciale roller. Welke manier ook jouw voorkeur heeft, je profiteert van de fijne geur en werking van de etherische olie.

Wat is de werking van etherische olie met lavendel?

Lavendelolie staat bekend om de rustgevende werking. Het heeft een kalmerend en verzachtend effect en kan ervoor zorgen dat emoties in evenwicht komen. Door deze werking wordt etherische olie met lavendel gebruikt voor het slapen, bijvoorbeeld in een diffuser of door een paar druppels olie op het kussen te doen. Dit kan resulteren in een goede nachtrust. Daarnaast werkt de essentiële olie ook tegen stress en spanning. Wanneer je deze essentiële olie in huis haalt, geniet je dus niet alleen van de fijne geur, maar ook van de kalmerende werking.

Vraag meer informatie aan en ontvang de Blooming infoguide

Bestel de etherische olie met lavendel in onze webshop. Wil je meer informatie over de verschillende oliën en werkingen? Vraag dan de Blooming infoguide aan of neem contact met ons op. Wij helpen graag met vragen en advies. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar klantenservice@bloomingblends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Van mij krijg jij een extra roller met de sticker "Stress Away" cadeau zodat je deze direct zelf kunt vullen met de Stress Away olie uit je starterkit.