Essentiële oliën

Exclusieve community

Ook geschikt voor kinderen

Ben je op zoek naar essentiële olie tegen stress? Dan helpt Blooming Blends je graag verder! In onze webshop vind je verschillende soorten oliën die elk hun eigen werking hebben. Tussen ons aanbod hebben we zo ook etherische olie met een kalmerende werking. Deze oliën kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor een goede nachtrust of om na een drukke, stressvolle dag even helemaal tot rust te komen.

Welke essentiële olie helpt tegen stress?

Een essentiële olie die helpt tegen stress is de ‘Stress Away’-olie van Young Living. Dit is een mix van etherische olie van onder andere vanille en limoen en heeft dankzij deze combinatie een kalmerende werking waardoor deze helpt tegen stress en spanningen. De ‘Stress Away’-olie is de perfecte olie voor in een diffuser. Hiermee kun je de olie aromatisch verspreiden, wat zorgt voor een fijne geur en therapeutische werking. Daarnaast kun je de olie ook via de huid aanbrengen met een speciale roller. Ook de ‘Peace & Calming’-olie van Young Living helpt tegen stress. Deze etherische olie zorgt voor balans, heeft een kalmerende werking en is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Daarnaast raden we zeker ook de ‘Lavender’-olie aan. Deze etherische olie met lavendel helpt bij een goede nachtrust.

Kies jouw gewenste essentiële olie in ons online aanbod

Bekijk ons online aanbod aan kalmerende etherische olie en kies jouw favoriet. Heb je vragen over de werking van essentiële olie tegen stress of wil je advies? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Je bereikt ons via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar klantenservice@bloomingblends.nl.

Van mij krijg jij een extra roller met de sticker "Stress Away" cadeau zodat je deze direct zelf kunt vullen met de Stress Away olie uit je starterkit.