Essentiële oliën

Exclusieve community

Ook geschikt voor kinderen

Wist je dat je eigen geurcombinaties kunt maken met etherische olie? Door middel van een pipetflesje kun je verschillende oliën mixen tot jouw eigen favoriete olie. Bij Blooming Blends heb je de keuze uit diverse essentiële oliën die elk hun eigen werking hebben. Je kunt eenvoudig zelf bepalen welke geuren je wilt gebruiken om zo je eigen geurcombinatie te creëren.

Ontdek de verschillende geurcombinaties van etherische olie

Elke olie heeft zijn eigen unieke aroma. De geur van de aromatische oliën heeft invloed op het lichaam en onze emoties. Er zijn oliën die stimulerend werken op de hormonen en invloed hebben op de stofwisseling. Andere oliën werken juist weer kalmerend en rustgevend. Daarnaast kunnen de oliën ook de lucht zuiveren van ongewenste geuren en bacteriën wanneer ze verspreid worden via een diffuser. Afhankelijk van de werking en de verschillende geuren, kun je zelf geurcombinaties maken van etherische olie. Kies bijvoorbeeld voor een etherische olie met lavendel en combineer deze met een olie met vanille, pepermunt of citroen.

Vraag de infoguide aan

Wil je meer informatie over het creëren van geurcombinaties met etherische olie? Vraag dan de Blooming Infoguide aan. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen graag meer over de verschillende oliën en geven advies op maat. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar klantenservice@bloomingblends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Recept eczeem crème, eczeem bij kinderen, droge huid kinderen, remedie eczeem, oplossing voor eczeem, Young Living, essentiële oliën, crème zonder chemicaliën, Blooming Blends, Seedlings baby Oil