Essentiële oliën

Exclusieve community

Ook geschikt voor kinderen

Bestel de essentiële olie voor in je diffuser bij Blooming Blends. Het ruiken van geur heeft invloed op ons lichaam en op hoe we ons voelen. Bepaalde geuren stimuleren de hormonen en beïnvloeden de stofwisseling. Andere geuren werken juist meer rustgevend. Verspreid de stimulerende of kalmerende geur van etherische olie via een diffuser van de hoogste kwaliteit en zuiver tegelijkertijd de lucht van ongewenste geuren en bacteriën.

Kies de juiste etherische olie voor in je diffuser of verdamper

Kies uit ons ruime assortiment de etherische olie voor je verdamper die perfect bij jou past of creëer verschillende geurencombinaties van etherische olie voor in je diffuser. Heb je bijvoorbeeld veel last van stress? Dan is de ‘Stress Away’-olie van Young Living perfect voor jou. Deze mix van essentiële olie helpt tegen stress en spanningen dankzij de verlichtende combinatie van onder andere vanille en limoen. Ontdek door middel van een iTovi-scan welke oliën jouw lichaam en geest nodig hebben om weer in balans te zijn.

Ervaar de positieve invloeden, ook voor kinderen

Het is ook mogelijk om essentiële oliën te mengen in een van de prachtige rollers van Blooming Blends. Op die manier kun je de olie heel gericht aanbrengen op de pijnlijke plek op je lichaam of bijvoorbeeld op de chakra’s. De diffuser met etherische olie kun je ook met een gerust hart wegzetten op de slaapkamer van je kinderen. Ook zij hebben baat bij de positieve invloeden van essentiële olie in een diffuser.

Vraag informatie aan over essentiële olie voor een diffuser

Oprichtster Marjon heet jou graag welkom in de exclusieve community. Wanneer je lid wordt, kun je onder andere deelnemen aan workshop en trainingen en profiteer je van nog vele andere extra’s. Heb je interesse of wil je graag wat meer informatie over het gebruik van etherische olie voor in een diffuser of verdamper? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar klantenservice@bloomingblends.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om de etherische olie voor je verdamper direct online te bestellen. Bekijk het aanbod aan essentiële olie en kies je favorieten voor jouw diffuser.

Recept eczeem crème, eczeem bij kinderen, droge huid kinderen, remedie eczeem, oplossing voor eczeem, Young Living, essentiële oliën, crème zonder chemicaliën, Blooming Blends, Seedlings baby Oil