Essentiële oliën

Exclusieve community

Ook geschikt voor kinderen

Bestel de essentiële olie voor in je diffuser bij Blooming Blends. Het ruiken van geur heeft invloed op ons lichaam en op hoe we ons voelen. Bepaalde geuren stimuleren de hormonen en beïnvloeden de stofwisseling. Verspreid de stimulerende of juist kalmerende geur van olie via een diffuser van de hoogste kwaliteit en zuiver tegelijkertijd de lucht van ongewenste geuren en bacteriën.

Kies de juiste olie voor in je diffuser

Kies uit ons ruime assortiment de olie die perfect bij jou past of mix verschillende geuren voor in je diffuser. Heb je bijvoorbeeld veel last van stress? Dan is de ‘Stress Away’-olie van Young Living perfect voor jou. Deze mix is speciaal ontwikkeld voor het verlichten van dagelijkse stress en spanningen dankzij de verlichtende combinatie van onder andere vanille en limoen. Ontdek door middel van een iTovi-scan welke oliën jouw lichaam en geest nodig hebben om weer in balans te zijn.

Ervaar de positieve invloeden, ook voor kinderen

Het is ook mogelijk om essentiële oliën te mengen in een van de prachtige rollers van Blooming Blends. Op die manier kun je de olie heel gericht aanbrengen op de pijnlijke plek op je lichaam of bijvoorbeeld op de chakra’s. De diffuser met olie kun je ook met een gerust hart wegzetten op de slaapkamer van je kinderen. Ook zij hebben baat bij de positieve invloeden van de verschillende essentiële oliën.

Neem contact met ons op

Oprichtster Marjon heet jou graag welkom in de exclusieve community. Heb je interesse of wil je graag wat meer informatie? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@bloomingblends.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Recept eczeem crème, eczeem bij kinderen, droge huid kinderen, remedie eczeem, oplossing voor eczeem, Young Living, essentiële oliën, crème zonder chemicaliën, Blooming Blends, Seedlings baby Oil